+381 24 815 484 | office@stk-senta.org.rs        
VestiO NamaIgračiKalendar takmičenjaRezultatiGalerijaKontaktLinkoviINTER PINGPONG

INTER PINGPONG

Integralni stonoteniski program za profesionalce, amatere i hendikepirane sportiste

» 30-06-2013

Turnir za hendikepirane osobe


Suština INTER PINGPONG programa je integrisanje svih stonoteniskih kategorija u jednu celinu. Ovim događajem smo želeli da pokažemo obožavateljima stonog tenisa, da naši sugrađani, osobe sa invaliditetom, mogu takođe da se bave sportom.
Pozvali smo selekciju Mađarske i Srbije da odigraju prijateljsku utakmicu po sistemu Davis Cupa . Okupile su se tri ekipe: dve iz Srbije (jedna ženska i jedna muška) i jedna iz Mađarske.
Posle odigrane utakmice otišli smo na ručak, gde smo ih više upoznali i uz prijatan razgovor produbili druženje.


» april 2013

Nabavka stonoteniske opreme – STOLOVI


U okviru projekta imali smo predviđeni budžet za nabavku stolova, da bi imali stolove za organizaciju većih i masovnih takmičenja u sportskoj hali. Kupili smo JOOLA takmičarske stolove vrhovnog kvaliteta.

» april 2013

Školski program


Održali smo trening za najmlađe u sali kluba. Trudili smo se da trening bude što interesantniji, uključili smo i stonoteniski robot, čemu su se deca veoma obradovala.


» 28-12-2012

Open day – kraj 2012 godine


Tokom projekta organizujemo tri otvorena dana, kada svako ko ima interesovanje za stoni tenis, može slobodno da uđe u salu da igra stoni tenis. Ljubitelji ovog sporta imaju mogućnost da igraju sa devojkama prve ekipe, koje su u protekle tri godine uzastopno osvojile titulu državnog prvaka.
Svake godine imamo proslavu kraja kalendarske godine, tj. doček nove godine. Proslava je uspešno organizovana i ove godine, kada smo se uz prijatan ambijent družili sa članovima i prijateljima kluba, a deci smo podelili prigodne poklone.


» 18-10-2012

Nabavka stonoteniske opreme – ROBOT


U oktobru 2012. godine prema projektu planirana je nabavka stonoteniske opreme – stonoteniski robot i loptice. Nabavili smo JOOLA COMPACT ROBOT. Predmetni robot se uspešno koristi u trenažnom radu sa početnicima.

» 06-10-2012

Turnir amatera


Za rekreativce iz Sente i okoline svake godine organizujemo turnir. I ove godine smo održali turnir amatera, s tim da smo pozvali i igrače našeg partnera iz Segedina da učestvuju na toj manifestaciji. Brojni igrači koji su se okupili odigrali su mečeve najpre u grupama, a‚zatim na glavnoj tabli na ispadanje.
Pobednici turnira su: 1. mesto Kočiš Ferenc iz Čantavira, 2. mesto: Petkovič Đeze iz Čantavira, 3. mesto: Terteli Atila iz Sente i Monjak Robert iz Sente.
Na utešnoj glavnoj tabli pobednik je bio Silađi Gabor iz Čoke.


 

Zajednički treninzi


Tokom celog projekta svakog meseca organizujemo zajedničke treninge sa članovima stonoteniskog kluba iz Segedina. Treninzi su prijateljskog karaktera – igraju se prijateljski mečevi između muške ekipe iz Segedina i ženske ekipe iz Sente. Borba je žestoka jer su igrači i igračice ujednačene jačine. Ovi treninzi su veoma korisni za oba kluba i organizuju se u cilju pripreme pred važnim utakmicama obe ekipe.


» 19-09-2012

Školski program


Zajedno sa profesorom fizičkog vaspitanja organizovali smo trening stonog tenisa u školi za najmlađe učenike. Na času fizičkog vaspitanja predstavili smo trening stonog tenisa od zagrevanja do udaranja loptice. Cilj nam je bio da prikažemo i dočaramo lepote ovog sporta, kako bi decu privukli da şe bave ovim sportom.


» 30-08-2012 - 01-09-2012

Turnir grada


Turnir grada Sente takođe ima tradicionalni karakter, prvi put je organizovan 2006. godine. Na dvodnevnom programu su bila ekipna takmičenja za seniore i pojednačna takmičenja za najmlađe uzraste.

U seniorskoj konkurenciji gosti su bili ženske ekipe iz Hrvatske, Rumunije i Mađarske, a kod muških dve ekipe iz Bahrain-a, Hrvatske, Mađarske i Rumunije.

Rezultati muškaraca: 1. mesto: Osijek – Hrvatska, 2. mesto: Senta – Srbija, 3. mesto: Bahrain II – Bahrain, 4. mesto: Bahrain I – Bahrain, 5. mesto: Segedin – Mađarska, 6. mesto: Arad – Rumunija

Rezultati žena: 1. mesto: Senta Old Stars – Srbija, 2.mesto: Senta I – Srbija, 3.mesto: Arad – Rumunija, 4. mesto: Osijek – Hrvatska, 5. mesto: Senta II – Srbija

Drugi dan smo organizovali turnir za kategoriju mlađih kadetkinja na kom su učestvovale igračice iz Bačkog Gradišta, Ostojićeva, Novog Kneževca, Horgoša, Kanjiže, Bačke Topole, Temerina i Sente.

Rezultati turnira: 1. mesto: Šurjan Sabina – Bačko Gradište, 2. mesto: Vignjević Dragana – Novi Kneževac, 3. mesto: Vereb Ksenija – Senta i Benke Edina – Bačko Gradište.

Utešno prvo mesto: Mrkobrad Milana – Temerin.


» 07-07-2012

Porodični dani 2012


Kao i svake godine, i ove godine smo proslavili uspeh našeg kluba i kraj takmičarske sezone. Pozvali smo sve naše članove, simpatizere i njihove porodice i naše najnovije prijatelje iz Segedina. Deca su igrala stoni tenis u sali, odbojku na dvorištu a najmlađi trčkarali u sali i dvorištu, bacali ping pong loptice, dok su odrasli odigrali fudbalski meč na susednom rukometnom terenu. Za to vreme nekolicina prisutnih skuvali su gulaš za ručak. Nakon ručka sledio je odmor i razgovor u hladovini ispred sale u dvorištu. Ovakav vid druženja je veoma koristan i ima tradiciju već niz godina.


» 30-04-2012

Nabavka IT opreme


U okviru našeg projekta nabavili smo računar, monitor i jedan štampač, što nam omogućava kvalitetno vođenje takmičenja, vođenje svih potrebnih evidencija u klubu i brzo i efikasno dopisivanje. Takođe smo kupili digitalnu kameru, što je izuzetno važno za kvalitetniji rad sa decom i za snimanje naših programa i događaja.

» 01-02-2012

Školski program


Drugi događaj u okviru projekta je bio školski program. Na toj manifestaciji ušestvovala su deca najmlađih uzrasta iz osnovnih škola. Prezentaciji su prisustvovali i nastavnici fizičkog vaspitanja i tom prilikom su im uručeni reketi i loptice za stoni tenis, kako bi i u školama mogao da se organizuje trenažni rad.


» 2012-01-21

Svečano otvaranje projekta INTER PINGPONG


Dana 21.01.2012. godine održano je svečano otvaranje projekta INTER PINGPONG u sali STK „Senta” u okviru projektnog programa Otvoreni dani "12 sati stonog tenisa".

Gosti su nam bili Viktor Tunić, menadžer programa iz Budimpešte, Marki Erne, projekt menadžer Stonoteniskog kluba Segedin, Širkova Aniko, gradonačelnica Sente, Zoran Kalinić, predsednik Stonoteniskog saveza Srbije, Žiroš Jankelić Aniko, republički poslanik, Šandor Jožef, pokrajinski poslanik, Srđan Tomičić, sekretar Stonoteniskog saveza Vojvodine, Segedinski Igor, sekretar Sportskog saveza Sente, predstavnici senćanskih klubova, kao i obližnjih stonoteniskih klubova i svi ljubitelji stonoteniskog sporta.

Predsednik kluba, Tot Horti Gabor, pozdravio je sve prisutne, zatim je gospodin Viktor Tunić ukratko izložio sadržaj i osnovne ciljeve programa. U ime kluba iz Segedina prisutne je pozdravio Marki Erne, a na kraju je projekt menadžer senćanskog kluba ukratko informisao prisutne o sadržaju dvogodišnjeg programa. Gradonačelnica Sente i predsednik stonoteniskog saveza Srbije pohvalili su program i rad kluba i poželeli dalji uspeh u realizaciji ovako značajnog projekta.

Na ovom otvaranju prisutni su bili i predstavnici medija, novinari, senćanska kablovska televizija, Panon i Novosadska televizija. Program je počeo revijalnom utakmicom između muških ekipa Sente i Segedina, koji se završio pobedom domaćina rezultatom 6/4.

Nakon toga usledila su dva ligaška meča ženskih ekipa Sente. U Super ligi je odigran meč između Sente I i Bačke Topole, a u saveznoj ligi Sente II i Smedereva, obe utakmice su završene pobedom domaćina, i to 4/0 odnosno 4/2.

Nakon ligaških mečeva mogućnost za igru dobili su rekreativci, kojima je ovo bila izuzetna prilika da igraju sa našim igračicama, tj šampionkama. Cilj celodnevnog programa bio je da svi ljubitelji stonog tenisa dođu u stonotenisku salu i da se popularizuje ovaj sport, kako bi se u budućnosti više njih bavilo stonim tenisom, i kao takmičarski igrači a i kao rekreativci.


ATSK Syeged

IPA Prekogranični program

Dobri susedi

Projekat sufinansira Evropska Unija

  Copyright © 2012 STK SENTA | All Rights Reserved
Izrada softvera, izrada sajtova - GAS Softwares